Відбувся Х двотуровий Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Зимове сяйво»

Дата: 16.03.2024 14:30
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

22-25 лютого 2024 року у місті Харків, під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України, національної всеукраїнської музичної спілки проєкту «Творчий шанс», відбувся Х двотуровий Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Зимове сяйво». 

Фестиваль-конкурс проводиться в рамках проекту «Творчий шанс» з метою активізації творчої діяльності талановитих дітей, підлітків і молоді України та країн світу, обміну творчими культурними досягненнями і можливість встановлення тісних контактів між творчими колективами з різних міст і країн, популяризації та розвиток народного і сучасного українського сценічного мистецтва та дитячої творчості та творчості талановитої молоді в Україні та за її межами, професійного вдосконалення художніх керівників колективів, підтримки та пропаганди енергійного, активного та здоровий способу життя. 

Гостями та членами журі фестивалю були «Заслужені діячі мистецтва України» – Валентин Касьянов, Вікторія Касьянова, кандидат педагогічних наук, доцент УДУ ім. М. Драгоманова – Ірина Глазунова, завідуюча відділом Продюсерського центру «Глорія Старс» – Лариса Малінська, хореограф та суддя міжнародного класу вищої категорії – Віктор Бідний.

Переможці конкурсу були нагороджені дипломами І, ІІ ступеня та стали Лауреатами фестивалю-конкурсу, а інші отримали звання «Дипломанта» та «Учасника» фестивалю-конкурсу. Серед Лауреатів фестивалю-конкурсу - вихованці комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв», учні викладача вищої категорії Анатолія Дейнеги:

• номінація «Інструментальне мистецтво «Саксофон»:

Клочко Михайло – Лауреат І ступеня, І середня вікова категорія
Корольова Ірина – Лауреат І ступеня, ІІ молодша вікова категорія
Клочко Георгій – Лауреат ІІ ступеня, ІІ молодша вікова категорія

• номінація «Інструментальне мистецтво «Блокфлейта»:

Сердюк Богдан – Лауреат ІІ ступеня, І молодша вікова категорія

Тож не дивлячись на складні обставини, які склалися в країні, викладачі Рубіжного високо тримають рівень культурних, традицій свого міста, та України в цілому!

Вітаємо переможців та викладача закладу Анатолія Днйнегу та бажаємо подальших творчих успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора