Звіт УСЗН за 11 – 15 березня 2024 року

Дата: 17.03.2024 11:30
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

За період з 11 по 15 березня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 330 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до благодійних фондів: "Дій для України", "Лідери змін", "Допомога справою", "Жіночі можливості в Україні", "Олімпік", Громадської Спілки "Дія".

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 135 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 544 послуги консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

Відповідно до рішень, прийнятих комісією з надання грошової допомоги Захисникам і Захисницям України, 23 особи отримали допомогу на загальну суму 690 тис. грн.

Під час робочої поїздки до м. Івано-Франківськ спеціалістами УСЗН проведено зустріч з мешканцями Рубіжанської міської територіальної громади в гуманітарному хабі "Луганщина моя", підписано Меморандум про співпрацю з комунальними закладом "Дім воїна" Івано-Франківської міської ради.
 
Протягом тижня спеціалісти управління взяли участь в засіданні колегії Департаменту соціального захисту населення Луганської обласної державної адміністрації щодо підсумків роботи соціальної сфери за 2023 рік і завдань на 2024 рік, нараді Департаменту соціального захисту населення ЛОДА щодо особливості проведення оздоровчої компанії в 2024 році, нараді під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А. щодо організації та забезпечення оздоровлення дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора