Рубіжанська гімназія №3 долучилася до проєкту «СтудМентор» від «Освітнього Супу» громадської організації «Навчай для України»

Дата: 21.03.2024 12:00
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Освіта — один із найяскравіших прикладів тривалих і непростих змін. Найскладніші зміни — це ті, які стосуються фундаментальних цінностей, поглядів і підходів. 

Освітня організація «Навчай для України», яка є партнером міжнародної мережі Teach For All, що об’єднує понад 60 країн, підготувала корисну цікавинку - безоплатні онлайн заняття з менторами з предметів шкільної програми на вибір: математика (алгебра, геометрія), українська мова, фізика, хімія, біологія, англійська мова.

Менторами проєкту є вмотивовані й активні студенти, які люблять свій предмет, пройшли спеціальне навчання та допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, навчитися брати відповідальність за власне навчання, використовують найактуальніші інтерактивні методи освіти та зацікавлюють дітей у предметі.

Гімназія №3 міста Рубіжного долучилася до проєкту «СтудМентор» від «Освітнього Супу» громадської організації «Навчай для України». Відбір пройдено успішно, коротку форму зацікавленості школи заповнено правильно, запрошення на проєкт отримано!

Ми переконані, що маленькі, поступові, проте систематичні кроки приводять до найбільш стійких результатів! А саме такі результати нам потрібні — якісні та тривалі в часі!

Навчання не спинити! Навчайся із задоволенням!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора