До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

Дата: 22.03.2024 11:30
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

11-12 червня 2024 року у м. Берлін (Німеччина) відбудеться Конференція з питань відновлення України (далі – URC 2024), що є продовженням циклу щорічних міжнародних заходів з питань підтримки відбудови України.

Однією серед основних тем, що будуть в центрі уваги URC 2024, приділяється  ролі приватного сектору та приватних інвестицій. Наразі Міністерством економіки України  спільно з Київською школою економіки розпочато збір пропозицій щодо економічно доцільних інвестиційних проєктів в ключових сферах економіки для можливого їх представлення на URC 2024 широкому колу міжнародних партнерів: потенційним інвесторам, міжнародним фінансовим організаціям, комерційним банкам та представникам іноземних компаній. Пропозиції щодо інвестиційних проєктів можливо подати шляхом заповнення відповідної форми за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS9WnHFnn4WwTgSEF1Bor4lpVf6yc-VuZuY81rMvpKIBFW3A/viewform

Основні критерії для інвестиційних проєктів:

• економічна доцільність або привабливість проєкту для потенційних інвесторів;
• стадія проєкту – через форму можуть бути подані проєкти різної стадії готовності – від концептуального проєкту до детально опрацьованого. Однак, для URC 2024 перевага буде віддаватись найбільш опрацьованим та готовим до реалізації проєктам;
• бюджет проєкту - від $1 млн. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора