СВЯТО МУЖНОСТІ І ВІДВАГИ

Дата: 27.03.2024 11:00
Кількість переглядів: 57

Фото без опису
 
В Україні 26 березня відзначають День Національної гвардії з 2015 року.

Відзначили це свято і учні Ліцею міста Рубіжного. Адже навіть під час весняних канікул вчителі сприяють патріотичному вихованню учнів, спонукають їх до осмислення себе як частинки великого українського народу та пробуджують національну самосвідомість на виховних годинах. Розповідають їм про нелегку службу українських військовослужбовців у ці неспокійні для нашої країни часи. Про те, що головне завдання Нацгвардії України - гарантувати громадську безпеку та охорону порядку, захищати права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави та суспільства.

В сьомому класі Гімназії №1 була проведена виховна година під назвою "День Національної гвардії України". Під час заходу учні дізналися про історію та завдання Національної гвардії України, її роль у забезпеченні безпеки та захисту громадянства. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Нині Національна гвардія – це доблесні захисники Батьківщини, які стоять на сторожі конституційного ладу, забезпечують дотримання прав і свобод людини, охорону важливих державних об’єктів та громадського спокою.

Вже з квітня 2014 року особовий склад Нацгвардії у взаємодії зі Збройними силами України брав участь в антитерористичній операції. Нині в умовах повномасштабної війни нацгвардійці боронять цілісність і незалежність України, даючи гідну відсіч ворогу.

До 10-річчя утворення Національної гвардії України учні Гімназії №4 міста Рубіжного підготували привітальні листівки, малюнки і плакати. 

Учні, батьки та вчителі вітають зі святом! Бажають військовослужбовцям доброго здоров’я та невичерпної наснаги, стійкості та витримки в професійній сфері, незламності та сили духу. І нехай кожного з вас береже любов сім’ї, підтримка друзів і світлий янгол-охоронець!

#10роківНГУ
#НГУ 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора