Українська дівчина і розумна, і красива

Дата: 29.03.2024 11:30
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

27 березня 2024 року відбувся традиційний конкурс «Українська дівчина і розумна, і красива». Організатори: управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації спільно з Рубіжанським міським Центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. Співорганізаторами заходу виступили відділ культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової організації, Міжнародний благодійний фонд «Бі Хеппі», громадська організація «Воїни світла. Рубіжне».

У конкурсі взяли участь 8 учасниць – учениці закладів загальної середньої освіти Рубіжного та вихованки Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

На заході були присутні школярі, батьки, педагоги, керівники закладів освіти, представники управління освіти, Рубіжанської міської військової адміністрації.

Учасниць привітали військові-рубіжани, які сьогодні боронять Україну від російської навали, заступник начальника військової адміністрації, головний спеціаліст управління культури, національностей, релігії та туризму Луганської обласної державної адміністрації, начальник відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації, а також учасниці минулих років.

Під час конкурсу, який складався з трьох етапів, юні рубіжаночки здивували глядачів та журі своєю фантазією, майстерністю та різноманітними талантами. У першому етапі дівчата розповідали про себе та демонстрували елементи українського костюму. 

Наступний етап нікого не залишив байдужим. Наші красуні створили віртуальні фотоальбоми «З Рубіжним у серці», де показали улюблені місця мирного Рубіжного.

«Скарбниця талантів» - так називався третій етап конкурсу, який вкотре довів, що українські дівчата не лише найкрасивіші у світі, а й неймовірно талановиті. На розгляд журі та глядачів красуні представили свої витвори мистецтва, вміння проникливо декламувати вірші та грати на гітарі, грацію танцю та мистецтво повітряної гімнастики.

По завершенню конкурсу члени журі запевнили, що переможених у цьому святі краси і грації немає. Кожна учасниця отримає грамоти та гідні подарунки від організаторів.

Захід пройшов у теплій атмосфері, яка дозволила подумки повернутися до рідного міста. І водночас усі учасники висловили впевненість у тому, що наступний конкурс «Українська дівчина і розумна, і красива» пройде в мирному, українському Рубіжному.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора