Звіт УСЗН за 25 – 29 березня 2024 року

Дата: 31.03.2024 10:00
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

За період з 25 по 29 березня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 361 набір з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до благодійних фондів "Фундація України", "LUMUS", благодійної організації "Європейський Фонд Допомоги", громадської організації "Коралі".

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 110 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 588 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

Відповідно до рішень, прийнятих комісією з надання грошової допомоги Захисникам і Захисницям України, 14 мешканців Рубіжанської територіальної громади, які з 24.02.2022 беруть участь у заходах, спрямованих на захист безпеки та інтересів держави, отримали допомогу з місцевого бюджету на загальну суму 420 тис. грн.

Згідно з рішеннями комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, 46 осіб отримали допомогу на загальну суму 301 тис. грн.

Протягом тижня спеціалісти управління взяли участь в онлайн – заході щодо розповсюдження у гуманітарних хабах Луганської області довідкових матеріалів від Міністерства оборони України у галузі ветеранської політики, в семінарах "U-LEAD з Європою": "Юридичні аспекти організації волонтерської діяльності органами місцевого самоврядування" і "Повноваження ОМС щодо здійснення підтримки ветеранів війни, членів їх сімей та форми їх реалізації".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора