У КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» працює лікар-офтальмолог Гречишкіна Анастасія Іванівна!

Дата: 04.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

У КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» працює лікар-офтальмолог Гречишкіна Анастасія Іванівна!

У 2010 році Анастасія Іванівна закінчила Харківський Національний медичний університет за спеціальністю лікувальна справа, у 2012 році - закінчила інтернатуру та магістратуру по офтальмології на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти.

Її професійний розвиток також охоплює міжнародний досвід: у 2019 році вона пройшла стажування в Австрії Open Medical Institute Seminar, а в 2021 році вдосконалювала свої навички у Стамбулі, де пройшла хірургічне стажування по блефаропластіці. За більш ніж десятилітню практику Анастасія Іванівна здобула великий досвід у різних напрямках офтальмології. Вона працювала в провідних медичних закладах, викладала офтальмологію в університеті ім. В.Н. Каразіна та пройшла інтернатуру у відомих клініках.

На сьогоднішній день Гречишкіна Анастасія Іванівна здійснює комплексне обстеження та лікування патологій органу зору. Вона має високий рівень володіння методами апаратної та інструментальної діагностики зору, очкової корекції та хірургічного лікування патологій повік та переднього відрізку ока.

Записатись на прийом лікаря офтальмолога КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» у м. Харків можна за телефоном реєстратури 0970474432, 0662775378


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора