Захід у Гімназії №10 до Міжнародного дня дитячої книги

Дата: 04.04.2024 11:30
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

Щороку 2 квітня у світі відзначають Міжнародний день дитячої книги. Основна мета полягає в пропаганді дитячого читання, яке є ефективним інструментом духовного та інтелектуального розвитку людини, адже в наш складний і бурхливий час, коли стрімко зростає потік інформації, що його дістає дитина з усіх можливих джерел, твори дитячих письменників проходять повз уваги школярів.

Цього дня для учнів початкових класів Гімназії №10 було проведено інструктаж «Правила погодження з книгою», мультимедійну презентацію “Скарбниця казкарів світу”, вікторину «Загублені герої казок», кросворд “Книга-джерело знань”, а також діалоговий майданчик, де дітлахи ділилися враженнями від крайньої прочитаної книги, рекламували свої найулюбленіші казки, з теплом та любов’ю згадували про свої перші книжечки, які їм читали батьки та інші родичі.

Після таких захоплюючих та цікавих зустрічей можна зробити один висновок - читайте! Читання поліпшує роботу мозку та зменшує стрес, підвищує творчий потенціал та допомагає мати ідеї, покращує пам’ять та робить мову красивою! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора