Зустріч із лікарем у Рубіжанській гімназії №4

Дата: 04.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Правильне харчування – запорука здоров’я!

Під таким гаслом 02 квітня 2024 року у Гімназії №4 міста Рубіжного пройшла зустріч “Поговоримо про здоров’я...”. Адже здорове харчування – це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і прагнення до здорового та довгого життя.

На захід була запрошена лікар-невролог, психотерапевт з м.Сєвєродонецьк Ганна Чередніченко, яка ознайомила присутніх з основами правильного здорового харчування. Ганна Олегівна зазначила 5 обов’язкових складових щоденного раціону, зупинилася на складі сніданку, обіду і вечері. Акцентувала увагу на обов’язковому вживанні кисломолочних та морепродуктів. Щодо вживання овочів та фруктів звернула увагу на правило “Три кольори”. Окремим блоком бесіди стала тема питного режиму та перекусів. 

Лікар-невролог відповіла на всі запитання, які виникли під час бесіди: про морепродукти, про вітаміни, мінеральну воду тощо. Особлива увага була приділена інформації про те, як протидіяти поганому настрою та депресії у сучасних умовах. 

Отримана інформація була дуже корисна як для учнів, так і для вчителів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора