Безкоштовна юридична допомога для ВПО

Дата: 06.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Безкоштовна юридична допомога для ВПО

Звертаємо вашу увагу на цифрову платформу (https://edopomoha.org/home) - безкоштовну юридичну допомогу для ВПО. Цей ресурс - інноваційний інструмент, призначений для тих, хто шукає якісні відповіді на юридичні питання, пропонує повний спектр юридичних послуг абсолютно безкоштовно.

Що саме ви зможете знайти на платформі:

- відповіді на юридичні питання: знайомтеся з роз'ясненнями та отримуйте чіткі відповіді на ваші правові питання;
- аналітичні матеріали: цікаві та зрозумілі статті, які розкривають складні юридичні теми.
- перелік юристів: мережа досвідчених юристів, готових надати вам консультацію безкоштовно;
- інформаційні матеріали: новини та інформація про важливі зміни в законодавстві.

Процес отримання консультації на платформі - це швидко та легко. Зареєструйтеся, оберіть зручний час для консультації, використовуйте доступний онлайн-чат для взаємодії з вашим юристом. Дана ініціатива спрямована на забезпечення ВПО доступом до якісної юридичної допомоги.

Реєструйтеся (https://edopomoha.org/auth/register) та відкрийте для себе світ безкоштовної юридичної допомоги.

Дізнатися про всі послуги, які пропонує служба зайнятості для ВПО та роботодавців, які зацікавлені у їх працевлаштуванні можна тут. Також на єдиному порталі вакансій створений окремий розділ вакансій для ВПО, по яких роботодавець при працевлаштуванні надає і житло. Для здійснення пошуку необхідно лише обрати галузь або регіон. 

Звертайтесь до фахівців Луганського обласного центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора