Звіт УСЗН за 01 – 05 квітня 2024 року

Дата: 07.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

За період з 01 по 05 квітня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 272 набори з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до благодійних фондів "Допомога заради майбутнього", "Україна - Софія", "Майбутнє – це ми", "Благодійний фонд Нечитайло", громадської організації "Янголи на колесах".

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 129 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 675 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

4 квітня проведено чергове засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, на якому прийнято рішення про надання допомоги 71 особі на загальну суму 411 тис. грн. 

Протягом тижня спеціалісти управління взяли участь в семінарі "U-LEAD з Європою" на тему: "Порядок залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги", в робочий нараді Сєвєродонецької райдержадміністрації з питання координації і проведення оздоровчої компанії 2024 року, черговому засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора