Оприлюднені результати Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої! – 2024»

Дата: 19.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Оприлюднені результати Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої! – 2024»

Напередодні Шевченківських днів, присвячених 210-ій річниці з дня народження Великого Кобзаря, підбито підсумки 4-го (фінального) етапу ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінації «Література», де за результатами конкурсу НАГОРЯНСЬКИЙ Андрій, випускник Рубіжанського ліцею, в даний час здобувач освіти Відокремленого підрозділу «Регіональний центр професійної освіти Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та його викладач БАРЗИЛОВИЧ Ольга, отримали перемогу. На конкурсі була представлена творча робота Андрія на тему: «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, - слава не поляже!»

Цьогоріч конкурс відбувався вже двадцять третє, на виконання Указу Президента України від 22.03.2002 № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості». Метою Конкурсу є популяризація творчої спадщини Тараса Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів, керівників студій.

Конкурс проводиться в чотирьох номінаціях: «Література», «Історія України і державотворення», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво». Високий фаховий рівень науковців і вчителів та їх багаторічний досвід роботи у складі журі стали запорукою ефективної роботи щодо визначення найкращих дослідницьких робіт з історії України та творчих робіт юних літераторів. Цьогоріч роботи учнів присвячені героїчній боротьбі багатьох поколінь українців та відзначенню ювілею генія нашого народу – Тараса Григоровича Шевченка.

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає Андрія з перемогою у цьому престижному конкурсі в номінації «Література». Пишаємось юним літератором! Зичимо нових звершень та перемог!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора