Рубіжанський меморіал. Стеценко Олександр

Дата: 22.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Фото без опису

Олександр Стеценко народився 28 травня 1984 року в селі Рівному Новоукраїнського району Кіровоградської області. Навчався в Рівнянській загальноосвітній школі №2.

Пройшов військову строкову службу у місті Павлоград Дніпропетровської області, потім служив за контрактом у лавах Збройних Сил України. Після служби Олександр Стеценко довгий час працював водієм-далекобійником на місцевому підприємстві.

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України добровільно став на захист Батьківщини у складі військової частини А4472. Служив на посаді водія протитанкового взводу роти вогневої підтримки.
 
21 березня 2022 року дружина востаннє говорила з ним телефоном. Сержант Олександр Стеценко загинув 22 березня 2022 року поблизу населеного пункту Рубіжне під час виконання бойового завдання.

"Два роки вважався зниклим безвісти. Оскільки його тіло не могли ідентифікувати, то він був похований як невідомий солдат на Краснопільському кладовищі у місті Дніпро. Встановити його особу через ДНК нам вдалося через два роки – і я його забрала", - пригадує дружина.

Поховали Олександра Стеценка у квітні 2024-го у м.Кропивницький на Алеї слави. 

Олександр Стеценко назавжди залишиться у пам’яті своїх рідних, друзів, знайомих доброзичливою, працьовитою, чесною та щирою людиною. Він був надійним другом, турботливим, люблячим сином, чоловіком, батьком та братом.

У загиблого залишились батько, двоє синів, донька, дружина, сестри та брат захисника. 

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює слова співчуття близьким та друзям загиблого Героя!

Вічна пам’ять та шана Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора