«Наша безпека в наших руках»

Дата: 23.04.2024 11:30
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Ми, дорослі, прагнемо забезпечити дітям щасливе дитинство, і головне, щоб воно було безпечне. Тому важливо навчити дитину безпечній поведінці в оточуючому світі. 

«Наша безпека в наших руках»- під таким гаслом пройшов тематичний тиждень в КЗДО №7 «Червона шапочка» міста Рубіжного. Для формування у дітей навичок оптимальних дій у небезпечних ситуаціях педагоги застосували різноманітні форми і методи освітньої роботи: інтерактивні, проблемно-пошукові, практичні. Упродовж тижня вихователі формували у молодших і закріпили зі старшими дошкільниками розуміння того, що у світі є не тільки «добро», а й існує «зло», яке шкодить усьому живому. 

В межах Тижня були проведені заходи до Дня пожежної охорони. Малюки в ігровій формі закріпили правила обережного поводження з вогнем; безпечної поведінки з електроприладами; знання про роботу працівників пожежної служби та уміння користуватися телефоном для виклику рятівних служб. 

Проведений Тиждень охопив і заходи присвячені Дню довкілля. В доступній, цікавій формі дошкільнята ознайомилися з екологічними проблемами, правилами поведінки в природі. Малеча із задоволенням виконувала завдання, які активують творчі здібності, мислення, розширюють знання про роль людини в природі. 

Педагоги закладу впевнені, що навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності і правилам охорони оточуючого середовища ми закладаємо фундамент на майбутнє!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора