Результати конкурсу «Кращий спеціаліст з охорони праці»

Дата: 23.04.2024 17:25
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області 8 квітня 2024 року провело конкурс «Кращий спеціаліст з охорони праці» серед працівників служби охорони праці або осіб, які виконують функції служби охорони праці в порядку сумісництва в інших підприємствах, установах, організаціях Луганської області. 

У конкурсі взяли участь 27 працівників підприємств, установ, організацій Луганської області. Марина Давидюк, в. о. директора комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв», зайняла почесне ІІ місце. Тестування у конкурсі відбулось за темами щодо Закону України «Про охорону праці», Типового положення про службу охорони праці, Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, Положення про розробку інструкцій з охорони праці та інші.

Даний конкурс відбувся з метою відзначення Дня охорони праці у 2024 році, привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, підвищення рівня знань законодавства з охорони праці в різних сферах господарської діяльності та на виконання Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 «Про День охорони праці».

Вітаємо пані Марину з зайнятим почесним ІІ місцем!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора