Рубіжанські ветерани спорту – найсильніші дзюдоїсти в Європі

Дата: 24.04.2024 17:00
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Рубіжанські ветерани спорту – найсильніші дзюдоїсти в Європі!

20 квітня в столиці Польщі відбувся другий в історії Кубок Європи з дзюдо серед ветеранів спорту. У лютому цього року подібні змагання приймала латвійська Рига, цього ж разу понад 130 дзюдоїстів старше 30 років, які представляли 25 країн, зібралися в Варшаві.

Збірну України представляли шість ветеранів, п’ятьом з яких вдалося завоювати нагороди. 

Серед українців у віковій категорії М3 (40-44 років), які найвдаліше виступили на змаганнях, два рубіжаніна Євген Чудик (до 66 кг) та Денис Стеценко (до 90 кг), що піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу.

Євген Чудик на своєму шляху до перемоги спочатку «іппоном» здолав представника Казахстану, після чого завдяки двом «Ваза-арі» переміг представника Польщі.

Ще одне «золото» в скарбничку нашої команди приніс Денис Стеценко (до 90 кг). У першому раунді українець «іппоном» здолав представника Азербайджану, у другому раунді так само переміг італійця. У півфіналі наш ветеран двома «Ваза-арі» розібрався з суперником з Молдови, а у фіналі двома «Ваза-арі» здолав представника Бельгії.

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає рубіжанських спортсменів-ветеранів Євгена Чудика та Дениса Стеценка з досягненням європейського рівня та бажає нових спортивних здобутків на наступному етапі Кубка Європи, який прийматиме грузинський Тбілісі (11-12 травня).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора