Прозорість та підзвітність: підбито підсумки кампанії з декларування у Рубіжанській міській військовій адміністрації

Дата: 27.04.2024 14:30
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

18 квітня на апаратній нараді начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка з керівниками структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що належать до сфери управління військової адміністрації, було підбито підсумки кампанії з декларування доходів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2023 рік.

Загальна кількість суб’єктів декларування військової адміністрації, комунальних установ та депутатів Рубіжанської міської ради, повноваження яких не були припинені, за 2023 рік склала 119 осіб.

За результатами перевірки подання декларацій, 22 суб’єкти порушили вимоги фінансового контролю. Не подано декларацію про доходи працівником військової адміністрації, звільненим у 2023 році та 21 депутатом Рубіжанської міської ради.

Про кожний факт неподання чи несвоєчасного подання декларацій поінформовано Національне агентство з питань запобігання корупції.

За підсумками апаратної наради Андрієм Юрченком були дані відповідні протокольні доручення: «Прийняти до відома доведену інформацію про несвоєчасне подання та неподання декларацій посадовими особами, з метою недопущення в подальшому виникнення вищезазначених фактів несвоєчасного подання/неподання декларацій у період проведення наступної кампанії декларування доходів за 2024 рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора