Сьогодні минає рівно друга річниця з того часу, як Рубіжанська громада стала тимчасовою жертвою окупації російських терористів

Дата: 12.05.2024 18:04
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Сьогодні минає рівно друга річниця з того часу, як Рубіжанська громада стала тимчасовою жертвою окупації російських терористів.

Рубіжне - місто, що витримало 77 днів пекла. Сотні розбомблених будинків, кілометри розтрощених доріг, тисячі зруйнованих доль та життів, які зазнали страшних втрат.

Рубіжне - місто незламних Героїв. Це місто, де кожен мешканець, незважаючи на тяжкі обставини, вірить у світле майбутнє свого дому. Наша спільна мета - обʼєднатись та повернути своє з-під влади окупантів.

Рубіжани - справжні патріоти і ваша невгасна духовність - наша найбільша зброя. Вдячний кожному і кожній, хто не зламався перед випробуваннями, кожному, хто виїхав, а також тим, хто продовжує жити та боротися за повернення додому. Я знаю, що у серцях наших мешканців палає вогонь української свободи. Я знаю, що разом з вами ми будемо долати всі перепони на шляху до миру та процвітання. Ми відбудуємо наше місто, його неповторний дух та красу.

🕯️Світла памʼять усім загиблим..

Дякую захисникам, які боролися та продовжують боротись за нашу неньку. Ми завжди пліч-о-пліч з вами!

І попри тимчасовість, Рубіжне - це Україна. Не втрачайте віри та підтримуйте військових, знайте - ворог буде знищений, колаборанти будуть покарані, а наша земля буде вільна! Повернемо своє!

Слава Україні! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора