Рубіжанський меморіал. Тєпляков Сергій Євгенійович

Дата: 22.05.2024 16:30
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Фото без опису

ТЄПЛЯКОВ СЕРГІЙ ЄВГЕНІЙОВИЧ

Тєпляков Сергій народився 17 лютого 2001 року в селі Голубівка Кремінського району Луганської області в сімʼї робітників.

Дитинство та шкільні роки пройшли у селі. Сільське життя заклало підвалини його характеру: працелюбність, здатність, не зважаючи на труднощі досягати мети. З появою в родині молодшого брата Віктора приймав активну участь у його вихованні. Інтерес до військової служби проявився ще в дитинстві: цікавився зразками зброї, військової техніки, наданням першої медичної допомоги, представляв Голубівську гімназію у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Джура».

Після закінчення Голубівської школи здобув середньо-спеціальну освіту. По досягненню віку пройшов строкову службу в лавах ЗСУ.

В селі Мар'янівка проживав, як внутрішньо-переміщена особа. 3 13.04.2023 року був призваний на військову службу по мобілізації Білоцерківським РТЦК та СП, та зарахований до списків особового складу військової частини А 3316 сапером 2 інженерно-саперного відділення інженерно - саперного взводу цієї частини.

Загинув 15 травня 2024 року від удару FPV дрону в районі села Костянтинівка Марʼїнської міської ради Покровського району Донецької області, будучи вірним військовій Присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обовʼязок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

У Сергія залишилися мати - Тетяна Вікторівна, батько - Євгеній Вікторович, брат - Віктор та наречена - Тетяна. Поховання захисника з Рубіжанської міської територіальної громади відбудеться на Мар'янівському сільському кладовищі 23 травня.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює слова співчуття близьким та друзям загиблого Героя!

Вічна пам’ять та шана Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора