Звіт УСЗН за 20 - 24 травня 2024 року

Дата: 26.05.2024 13:00
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

За період з 20 по 24 травня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 267 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах «Луганщина моя». 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям  Рубіжанської  територіальної  громади. Направлені звернення до благодійних фондів «Голоси дітей», «Волонтерська спілка «Поруч»», «Мрію жити», «Ти – Ангел», «Єдність та добробут».

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 323 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 856 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування.

Відповідно до рішень, прийнятих комісією з надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської територіальної громади, 100 осіб отримали допомогу на  оздоровлення/відпочинок/реабілітацію дітей  на загальну  суму 1 млн. грн. та 51 особа, які потребують лікування, отримали допомогу на загальну суму 274 тис. грн.
 
22 та 24 травня проведено засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської територіальної громади, на яких прийняті рішення про  надання  допомоги 103 особам на оздоровлення/відпочинок/ реабілітацію дітей на загальну суму 1 млн. 030 тис. грн. та 12 особам, що потребують лікування, на загальну суму 63 тис. грн.

23 травня в гуманітарному хабі «Луганщина моя» в м. Ужгород спеціалістами УСЗН організовано зустріч начальника військової адміністрації з мешканцями Рубіжанської територіальної громади, які тимчасово проживають в Закарпатській області.

Протягом тижня  спеціалісти  управління  взяли  участь в засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при облдержадміністрації, вебінарі на тему: «Компенсація за пошкоджене житло», черговому засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України — Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора