Увага! Вакансія завідувача сектору з питань опіки та піклування над дітьми служби у справах дітей

Дата: 07.06.2024 16:00
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області шукає у свою команду завідувача сектору з питань опіки та піклування над дітьми служби у справах дітей.

Перелік інформації необхідної для участі у співбесіді:

- резюме;

- документи, що підтверджують відповідний ступінь освіти та досвід роботи

Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта за відповідним напрямом професійного спрямування (бажано юридична або соціальна робота) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста.

Досвід роботи: Досвід роботи у відповідній сфері або на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року.

Володіння державною мовою: вільне володіння державною мовою.

Основні завдання та функції:

Керівництво та організація роботи сектору:

- забезпечення виконання завдань і функцій, покладених на сектор;

- забезпечення плану роботи сектору;

- забезпечення діяльності сектору стосовно здійснення соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Бере участь у розробці проектів програм, аналітичних матеріалів, комплексних заходів, пропозицій щодо захисту прав дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності в громаді.

Контролює терміни виконання актів законодавства, наказів, інструкцій, інших вказівок органів вищого рівня, листів.

Здійснює розгляд заяв та скарг громадян у межах наданих йому повноважень.

Здійснює розгляд запитів підприємств, установ, організацій щодо захисту прав дітей.

Готує в установленому порядку статистичної звітності

Здійснює підготовку висновків щодо: умов проживання та виховання дітей у сім’ях опікунів або піклувальників; доцільності позбавлення батьківських прав; доцільності або недоцільності повернення дитини в сім’ю або в заклад та інших питань, що стосуються повноважень служби.

Веде облік дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлених, влаштованих до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу. Вирішує питання щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, під опіку, до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, сприяння усиновленню та здійснення контролю за умовами їх утримання та виховання.

Готує проекти рішень розпоряджень начальника військової адміністрації щодо вирішення питань соціального захисту дітей.

Забезпечує організацію діяльності комісії з питань захисту прав дитини, входить до складу комісії як секретар.

Бере участь у судових засіданнях при вирішені питань щодо захисту прав дитини.

Здійснює роботу, пов’язану із захистом персональних даних громадян, які звернулися, з питань, що належать до повноважень служби.

Завідувач сектора повинен вміти використовувати комп’ютерну техніку та програмне забезпечення, організовувати та планувати свою роботу, впливати на процес конфлікту, врегульовувати суперечки під час вирішення конфліктів, взаємодіяти з місцевими органами виконавчої влади і органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, незалежно від форм власності, з питань соціального захисту, забезпечення прав, свобод і законних інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У разі відсутності начальника служби у справах дітей завідувач сектору виконує його обов’язки.

Умови прийняття: Без конкурсного відбору, за результатами співбесіди, на період дії воєнного стану та 30 днів після його припинення або скасування з випробувальним терміном 3 місяці.

Місце виконання робіт: вул. Робоча, буд. 164б (Чечелівський район), м. Дніпро Дніпропетровської області.

Контактна особа: Калганова Світлана Миколаївна, тел. +380 95 034 6321, hr@rmva.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора