Торгівельна марка «Зроблено в Україні» 

Дата: 03.07.2024 12:26
Кількість переглядів: 101

Набирає популярності актуальний і патріотичний проєкт, покликаний захищати і популяризувати вітчизняних виробників.

Нагадаємо, що з метою популяризації, просування українського продукту та підтримки українських виробників, Міністерством Економіки України під патронатом Президента України започаткована Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні», зокрема торговельна марка «Зроблено в Україні».

Ми щодня вибираємо, що купити. Але кожна витрачена гривня може працювати ще ефективніше, адже коли ми купуємо українське, то в середньому до 40% від вартості повернеться до держави й дає більше можливостей для розвитку наших міст, підтримки громадян і тих, хто на полі бою відстоює нашу незалежність та право жити у вільний європейській державі.

А ще цим ми посилюємо український бізнес і робимо економіку стійкішою, щоб наша країна процвітала у своєму мирному майбутньому. Це не означає, що однією покупкою ми розв'язуємо всі проблеми, але коли так робить кожен із нас, тоді ми посилюємо одне одного та Україну.

Наразі Рубіжанська громада є особистим прикладом! Ми підтримали та замовили виготовлення особливої сувенірної продукції, маркіровану торгівельную маркою «Зроблено в Україні», у нашого виробника ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура». Реалізація цього проєкту – це партнерські відносини між влідою та бізнесом для формування позитивного іміджу та підвищення пізнаванності Рубіжанської міської територіальної громади.

Звертаємо увагу на товари зі знаком «Зроблено в Україні» та підтримуємо національного товаровиробника, підвищуємо його конкурентоспроможність на національному ринку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора