До Дня сім'ї 2024. Сім’я вчителів Струцьких

Дата: 20.09.2024 13:30
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Фото без опису

Освітяни міста Рубіжне – це велика, потужна спільнота, в якій любов до навчання дітей визначила професію, а для декого стала родинним покликом.

У далекому 1980 році Олександр та Олена Струцькі приїхали у місто Рубіжне в якості молодих спеціалістів. Олександр Васильович навчав дітей хімії у школах № 9, 11 та ліцеї. Олена Євгенівна майже всю свою педагогічну діяльність у якості вчителя географії працює у школі № 10, з моменту її відкриття у 1982 році.

Олександр Васильович та Олена Євгенівна пройшли шлях від використання крейди і дошки, карти і пробірок у 80-их роках минулого сторіччя до роботи з інтерактивною дошкою, комп’ютером, онлайн-лабораторіями і онлайн-картами у наші дні. Вони завжди готові до нових технологій навчання дітей та працюють над розвитком своїх вмінь. Саме тому серед випускників цих знаних в нашому місті вчителів багато переможців міських і обласних олімпіад з хімії і географії. Є і учасники та призери на найвищому – республіканському рівні. Такі досягнення – це результат кропіткої роботи під час уроків, додаткових занять у позаурочний час, індивідуальної роботи з учнями.

За плідну, творчу працю з обдарованою молоддю Струцький Олександр Васильович отримав звання «Заслужений учитель України». Загальний педагогічний стаж родини вчителів Струцьких становить разом 89 років! 

Сьогодні Рубіжанська громада дякує Олександру Васильовичу та Олені Євгенівні за клопітку працю, за Ваше невичерпне бажання передавати досвід, вчити, бути наставником. Ви- наше джерело впевненості та натхнення! Дивлячись на вас, ми бачимо дивовижний приклад людей з великим, добрим серцем! Зичимо вам безмежної радості удачі у всьому та кохання від рідних!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора