Все починається з сім’ї

Дата: 20.09.2024 16:30
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Все починається з сім’ї.

Життя кожної людини бере початок у родині. Сім’я, переймаючи історичний досвід усіх минулих поколінь, завжди була й залишається головним осередком збереження духовних та культурних традицій нації. Саме в сімейному колі дитина вперше вчиться любити своїх батьків та рідну землю. 

В закладах дошкільної освіти Рубіжанської громади напередодні улюбленого свята «День сім’ї» відбулися святкові заходи, присвячені родинним цінностям.

Велика родина дітей, батьків та педагогів  комунального закладу дошкільної освіти №1 «Берізка» зібралася на святкування, під час якого усі разом розв’язували логічні завдання, відгадували загадки та виконували різноманітні вправи. Діти з задоволенням танцювали, грали на шумових дитячих інструментах, спільно з батьками приймали участь у вікторині й навіть створили власне родинне дерево!

В комунальному закладі дошкільної освіти №2 «Журавка» пройшло комбіноване тематичне заняття «Моя родина», в якому вихователь розширила уявлення малят про сім’ю. Під час музичної розваги діти із задоволенням пограли в музично-ритмічну гру «Хто що робить у сім’ї?», а під час арт терапії «Енергетичний пристрій підтримки родини», організованою практичним психологом, діти з батьками наповнили свої долоньки теплом, любов’ю і гарним настроєм. Ці родині долоньки будуть постійно підтримувати позитивними емоціями один одного.

В комунальному дошкільної освіти № 7 «Червона шапочка» були проведені заходи, що виховують у дошкільнят любов і повагу до найближчих і найрідніших людей – батька й матері, бажання допомагати їм, вчать бути чемними, уважними, завжди пам’ятати місце, де народилися, рідну оселю. Малеча із захоплення розповідала про свою сім’ю: як звуть маму, тата, братика, сестричку, про їх вподобання, згадували рідне місто, дитячий садочок. Дітлахи через гру закріпили обов’язки членів родини, а моделювання ситуацій вчило малят комунікативним навичкам. Нехай підготовка до свята відбулася онлайн, але це не завадило кожній дитині сказати теплі, ніжні слова найріднішим рідним людям.

21 вересня 2024 року нажаль ми не зможемо зібратися разом на міській площі для святкування, але хоча ми ї розкидані по всьому світу, усіх нас об’єднує любов до свого міста. 

Бажаємо щоб у кожній сім’ї були мир та злагода. Нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні будуть вірною опорою. Нехай вас завжди зігріває тепло любові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора