До Дня сім'ї 2024. Трудова династія Зуган

Дата: 21.09.2024 16:30
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

До Дня сім'ї 2024.Трудова династія Зуган.

Особливе місце в цій промові займає робоча династія, яка передає медичну справу з покоління в покоління, як справжній скарб. Мова йде про династію Зуган, яка стала символом професіоналізму, відданості і постійного прагнення до знань.

З покоління в покоління члени цієї родини вибирали медицину своїм життєвим шляхом. Першим у цій династії була бабуся Костянтина Борисовича, яка все життя віддала роботі в закладі охорони здоров’я. Її робота надихнула не тільки пацієнтів, але й рідних. Рідна тітка Костятина Борисовича також обрала медицину та працювала лікарем-ендокринологом. Сьогодні, завдяки своїм рідним, представники цієї родини продовжують працювати у сфері охорони здоров’я.

Ірина Григорівна розпочала свій шлях в медицині в 1995 році, як лікар-інтерн зі спеціальності «Отоларингологія». Після закінчення інтернатури була прийнята на посаду лікаря-отоларинголога дитячого Рубіжанської лікарні. З 2014 обіймала посаду завідуючої відділенням отоларингології і офтальмології КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» Рубіжанської міської ради Луганської області.

Костянтин Борисович почав свою трудову діяльність в Рубіжанській лікарні ще в 1997 році, як лікар-інтерн зі спеціальності «Урологія». З 01.02.1999 по теперішній час обіймає посаду лікаря-уролога міської поліклініки комунального некомерційного підприємства «Рубіжанська міська центральна лікарня» Рубіжанської міської ради Луганської області.

Династія медиків – це не лише професія, це покликання. Це постійна самопожертва, готовність допомагати іншим у найважчі моменти їхнього життя. Успіх кожного пацієнта – це результат не лише знань і досвіду, але й любові до своєї справи, яка передається від батька до сина, від матері до доньки. Це те, що робить медицину більше ніж наукою – це справжнє мистецтво зцілення.

Особливо в наш непростий час, коли українська медицина стикається з величезними викликами, важливо згадати про ті родини, які залишаються вірними своїй справі і продовжують працювати заради майбутнього нашої країни. Династія Зуган – це приклад відваги, сили та надії для всіх нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора