Новини

22 Серпня, 2022 р., 09:29
У Рівному переселенців навчатимуть української мови. Міське об'єднання товариства Просвіта за підтримки освітян організовує черговий набір. Окрім уроків, організатори планують тематичні майстер-класи, екскурсії та зустрічі з відомими людьми.
19 Серпня, 2022 р., 09:23
Гвардієць Денис – боєць патрульного підрозділу частини. Однак коли ти військовий і в країні розпочинається війна, ти береш до рук зброю і слова військової присяги «ніколи не зрадити українському народові» виходять на перший план. Особливо, коли ти в складі сил оборони знаходишся на Луганщині на тримаєш східні рубежі країни.
18 Серпня, 2022 р., 10:37
Дуже складний шлях із Рубіжного до Вінниці подолала Світлана з маленьким сином Іллюшею. 23-го березня в будинок Світлани влучив снаряд, і жінка прикрила собою свою дитину, прийнявши на себе багато уламків із вікна. Після одного з інтерв'ю про родину почув пластичний хірург із Києва й запропонував свою допомогу. Жінка вже перенесла ряд операцій, які відновлюють їй обличчя.  
17 Серпня, 2022 р., 11:08
На сьогодні Львівщина має статус сприятливого бізнес-регіону. Адже саме сюди переїхало найбільше релокованих підприємств.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора