Новини

27 Липня, 2022 р., 11:40
Державна служба України з надзвичайних ситуацій з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру розробила "Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту (в навчальних закладах, у міському транспорті, торговельних закладах)".
26 Липня, 2022 р., 14:05
Фіалковській Софії всього 8 років та вона вже є неодноразовим лауреатом Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів виконавської майстерності, зірочка школи мистецтв м.Рубіжне. А ще вона співає, танцює і має неабиякі акторські здібності!
25 Липня, 2022 р., 15:04
Боєць Ростислав мав за плечима кілька ротації до району проведення операції Об’єднаних сил. Однак коли вчергове поїхав туди на початку нинішньої зими навіть не уявляв, що цей вояж перетвориться на участь у війні, а відрядження вийде удвічі довшим і повернеться він зі Сходу з державною нагородою – медаллю «За військову службу Україні».
25 Липня, 2022 р., 08:56
Вона багато років навчала дітей в школі, працювала заступницею директора ліцею в місті Рубіжне Луганської області. В неї — чотирнадцять дітей різного віку. В 2002 році з чоловіком Віталієм купували земельну ділянку і почали власноруч будувати дім для великої родини. В 2011 створили прийомну сім’ю, потім — дитячий будинок сімейного типу. По документах "батьки – вихователі", в житті — просто мама та тата, люблячі та справжнісінькі. У щасливу велику родину вторглася війна…
22 Липня, 2022 р., 16:49
17 липня 2022 року Інтернетом почав ширитися сюжет російського пропагандистського телебачення, відзнятий на території заводу «Мікрохім», який знаходиться на тимчасово окупованій території Луганської області у місті Рубіжному. В кращих традиціях російських фейків завод «Мікрохім» назвали «біологічною лабораторією» у якій виготовляли заборонені речовини.
22 Липня, 2022 р., 09:54
Анастасія Сторожко тривалий час працювала в ІТ, а потім ризикнула й наважилася присвятити життя улюбленій справі – фотографії. Вона повернулася з Харкова до Рубіжного й відкрила першу в місті фотостудію. А згодом заснувала громадську організацію – аби допомагати родинам, які виховують дітей з аутизмом.
21 Липня, 2022 р., 15:24
Команда ДП «Інфоресурс» продовжує надавати поради. Сьогодні потенційні вступники зможуть дізнатися відповіді на запитання про успішну реєстрацію електронного кабінету.
21 Липня, 2022 р., 10:14
У 2014 році наше місто потрапило до першої окупації. У травні 2014-го Рубіжне було захоплено бойовиками та посібниками російських військ. Тоді поблизу міста у засідку бойовиків потрапили воїни 30-ї механізованої бригади Збройних Сил України. В бою було підбито українську військову техніку, загинуло троє наших бійців і ще п’ятеро дістали поранення.
20 Липня, 2022 р., 13:19
В цей нелегкий для України час, весь світ об’єднався у відчайдушній боротьбі з російською агресією. Ми дуже вдячні нашим воїнам, що боронять українську землю, і надають нам сил і надій для нових перемог на військовому фронті. Також слова вдячності ми адресуємо спортсменам і артистам, викладачам і тренерам, музейникам і майстрам народної творчості, які своїми виступами та успіхами, лекціями та виставками допомагають вимушеним переселенцям на другому фронті – духовному.
20 Липня, 2022 р., 09:41
Дев'ятнадцять – вік вчорашнього випускника школи чи ліцею. У наших реаліях останніх майже п’яти місяців – це вік пересічного українського воїна, який зі зброєю в руках воює за свій народ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора